Meer van Moos Baby bedankjes - fondantstempel met giraf en de door jouw gekozen naam

23,50
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Meer van Moos Baby bedankjes - fondantstempel met giraf en de door jouw gekozen naam

fondantstempel met giraf en de door jouw gekozen naam
Het aantal letters van de naam is maximaal 8

De stempel heeft een lengte van 5 cm en breedte is 2,5 cm. Je gebruikt de stempel om een kleine afdruk te maken in fondant

Nadat wij je bestelling hebben ontvangen, nemen wij voor het doorgeven van de gewenste naam per e mail contact met je op.

Bij de bestelling ontvang je fondantrolgeleiders*, een kaartje met uitleg en tips en een uitsteekring cadeau.
Je kunt dus direct aan de slag!

*) deegrolgeleiders, Perfecte fondant rollen kan alleen goed lukken als je handige deegrolgeleiders hebt. Twee latjes van 2 mm dik leg je naast het uit te rollen fondant. Dit zijn de geleiders voor je fondantroller. Je rolt de deegrol over de latjes en zo kan het fondant dat je uitrolt niet dikker worden als de latjes. En dat is echt het beste geheim dat we je kunnen vertellen. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat je fondant allemaal even dik en glad – dat is zonder deegrolgeleiders onmogelijk- zijn.

Het is supersimpel te maken en het resultaat is verbluffend mooi en lekker.

Wat heb je nodig?
•rolfondant
•fondant of deegroller
•koekjes met een doorsnede van 6 cm (bijvoorbeeld Mariakoekjes van Verkade of chocowafels van Milka) of je bakt zelf koekjes of platte muffins of ….
•ronde uitsteker van 6 cm
Om te versieren
•eetbare lijm
•versieringen: sprinkles, musketzaad
•suikerbakkerspoeder

We geven je graag aanwijzingen zodat je fondantkoekjes met de fondant stempel zeker zullen lukken.


Tips:
•Wat belangrijk is dat je de fondant niet laat uitdrogen. Dus niet te lang kneden en niet te lang buiten de plastic verpakking bewaren. Wanneer het fondant uitdroogt wordt het harder en gaat het scheuren.
•Rol het fondant uit op een met suikerbakkerspoeder bestoven ondergrond tot een dikte van 2 mm (gebruik hiervoor de speciale houten latjes die krijg je gratis bij je fondantstempel)
•Gebruik altijd suikerbakkerspoeder (gebruik geen bloem, van bloem droogt het fondant uit)
•Bestrooi de stempel met suikerbakkerspoeder
•Druk de stempel in het fondant, let op je moet de stempel er niet helemaal doorheen drukken. Steek de afdruk met een ronde uitsteekvorm uit.
•Met een steekmes of spatel schep je het fondant op en leg je het op een koekje. Het koekje is voorzien van eetbare lijm.
•Nu kun je het fondant versieren, leef je uit!


Nog wat tips:
•In een luchtdichte trommel of plastic verpakking voorkom je dat er vocht bij komt en het koekje uitdroogt
•Reinig de stempels met de hand met lauwwarm water. Maak je stempels ook altijd meteen schoon na gebruik. (Fondantstempels mogen nooit in de vaatwasser)

Variaties:
•je kunt het fondant marmeren
•je kunt verschillende kleuren fondant gebruiken